bron: https://www.huisjehureninhetbos.nl/nl/home

Vakantiehuis 'Huisje in het Bos'

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

incl. vele extra’s zoals uitstekende WiFi, fietsen, tandem en opgemaakte bedden.
Uw hond is welkom (max 2). Bij ons is toeristenbelasting inbegrepen.

Ook hebben wij een prachtig 2 persoons vakwerkhuisje te huur in Zuid Limburg. Kijkt u eens op Stokhem38

SUPERLEUK HUISJE IN HET BOS

Een bijna onbeschrijfelijk mooie locatie in Nationaal Park Dwingelderveld!
Via een bospad bereikbaar, idyllisch gelegen, zeer sfeervol, volledig ingericht houten huis (incl. uitstekende WiFi) met een overdekt terras op een perceel met eigen bos van 5000m2! Vanwege steile trap (wel stevig en met leuning) niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Het “ Huisje in het Bos” met sfeervolle houtkachel is te huur voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen die op zoek zijn naar een heel bijzonder en uniek plekje in het bos, maar toch op loop- en fietsafstand van de dorpskern van het gezellige Dwingeloo willen verblijven. Het huisje ligt aan de rand van het bos en aan de rand van het dorp Dwingeloo tussen de bomen, maar ook weer niet te afgelegen. Het “Huisje in het Bos” ligt niet op een vakantiepark en er zijn geen directe buren.
De rust die je vindt in en rond het “Huisje in het Bos” is uniek…. verscholen tussen de bomen en aan een zandpad gelegen waar auto’s niet komen en honden en kinderen niet voor verkeer hoeven uit te kijken. Met 5000m2 deels omheinde bostuin met o.a. een stoere houten hut en overdekt terras, is het goed vertoeven het gehele jaar door. In de winter onder de overkapping zittend, en op warme dagen op de ligbedden in de zon of in de schaduw onder de bomen.

Het “Huisje in het Bos” is een perfecte uitvalbasis voor een afwisselende fiets-, en of wandeltocht in Nationaal Park Dwingelderveld, maar ook voor een paardrijvakantie is het huis zeer geschikt. U kunt uw paard meenemen en stallen op 500 meter afstand bij paardencentrum Drift 12.
Zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes….bos, stuifzand en schilderachtige esdorpen wisselen elkaar af. Op loopafstand van het “Huisje in het Bos” ligt het openlucht zwembad en beleefpark van Dwingeloo, waar het heerlijk afkoelen is op warme dagen.

Het vakantiehuis heeft alles voor een heerlijk verblijf en is zeer compleet en knus ingericht.
Het “Huisje in het Bos” biedt een hoop extra’s zoals opgemaakte bedden, 2 goede fietsen (waarvan 1 met kinderzitje) en een tandem. Tegen vergoeding kunnen maximaal 2 honden worden meegenomen. Het huisje heeft een eigen parkeerplek naast de deur.

Een zeer compleet huisje op één van de mooiste locaties van Drenthe!

Ook hebben wij een prachtig 2 persoons vakantiehuisje te huur in Zuid Limburg. Kijkt u eens op Stokhem38
Is ons prachtige huis toch niet wat u zoekt of is deze reeds bezet de door u gewenste periode?
Kijkt u dan eens op Noorderhome voor andere mooie vakantiehuizen in Drenthe.

www.huisjehureninhetbos.nl

© 2024 Huisje in het Bos

Site by Alsjeblaft!